sjedni, jedan! / Matić: Viču mi 'ubij ga, ubij ga!' Džabe su išli 30 godina po oltarima

Ministar Predrag Matić još je jednom istaknuo kako danas žali što je preuzeo ministarsku dužnost, a prokomentirao je i današnje najave jednog od branitelja kako će krenuti u štrajk glađu.

6.11.2014.
13:38
VOYO logo

Ministar branitelja Predrag Matić sinoć je gostovao u emisiji "Veto" na Jabuci TV gdje je ponovno govorio o braniteljskom prosvjedu koji je ušao u treći tjedan, a danas je nakon sjednice Vlade prokomentirao i najavu štrajka glađu jednog od branitelja.

"Više od pola ljudi je plazilo prije po meni, a sada mi viču kad prolazim 'ubij ga', stišću zube i okreću leđa. To se zove vrhunac licemjerja, ali i ti i svi su pozvani da razgovaraju kao što su i prije razgovarali," rekao je sinoć u emisiji ministar Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam odakle im te poruke, a poruka za te koji viču 'ubij, ubij', je: "Sjedni, jedan - džabe si išao 30 godina po oltarima, nisi ništa naučio", dodao je Matić danas nakon sjednice Vlade.

Dodao je kako nitko "ne osporava stopostotnim invalidima njihove zasluge i dug koji postoji prema njima", ali smatra da su izmanipulirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Matić je rekao kako danas žali zbog prihvaćanja ministarske dužnosti te se ispričao i svom pomoćniku Bojanu Glavaševiću što ga je "pozvao u svoj tim te mu time prekinuo mirnu karijeru".

"Odradit ću mandat pošteno do kraja, ali braniteljima se više nakon toga neću nikada baviti. Bacit ću i karticu sa svojim brojem koji imaju tisuće branitelja koji su me uvijek mogli zvati za pomoć. Požalim svaki dan što sam prihvatio biti ministar", zaključio je Matić, koji je nakon današnje sjednice Vlade prokomentirao i najavu jednog branitelja o štrajkom glađu u Savskoj, požalivši se i sam na situaciju u kojoj se trenutno nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da me brine najava štrajka glađu kao što me zabrinula i smrt Nevenke Topalušić i pokušaj samospaljivanja jednog branitelja", rekao je Matić te dodao da se i na njega vrši golem pritisak.

"Koliki se pritisak ova dva-tri tjedna vrši i na mene, pa zar bih i ja trebao početi štrajkati glađu? I ja sam žrtva cijele te priče, ali se ne žalim. Radim i pokušavam raditi najbolje što mogu u ovim uvjetima, u pratnji policije", rekao je Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo