KUJUNDŽIĆ VELIKI OPTIMIST / 'Do izbora ću možda imati potporu za pobjedu u prvom krugu'

Image
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL

Prema najnovijoj RTL-ovoj anketi, Milan Kujundžić je treća opcija među kandidatima za hrvatskog predsjednika. Predsjednik Hrvatske zore je, međutim, uvjeren da ima puno veću potporu među biračima.

7.11.2014.
12:14
Nina Djurdjevic/PIXSELL
VOYO logo

U okviru redovitog mjesečnog istraživanja agencije Promocije plus o društvenim i političkim preferencijama CRO Demoskop, i ovaj je mjesec ekskluzivno za RTL, ispitao rejting kandidata za hrvatskog predsjednika.

Iza aktualnog predsjednika Ive Josipovića i kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović čvrsto na trećem mjestu s gotovo 10 posto potpore ispitanika smjestio se Milan Kujundžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hrvatske zore danas je u Splitu komentirao rezultate RTL-ove ankete rekavši da je zadovoljan, iako općenito ne vjeruje previše anketama.

Kujundžić kaže kako zna da ima potporu ljudi te da su izbori već sljedeći tjedan bilo bi to dovoljno da uđe u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da ću do izbora imati dovoljnu potporu možda čak i za pobjedu u prvom krugu", rekao je Kujundžić.

Predsjednik Hrvatske zore ni ovoga puta nije propustio prozvati aktualnog predsjednika Ivu Josipovića rekavši kako nije napravio ništa da zaustavi 'crni scenarij' koji prijeti Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvao je i premijera Zorana Milanovića na ostavku te naglasio kako je došao trenutak da se u Hrvatskoj raspišu parlamentarni izbori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo