TRAŽI OSTAVKU VLADE / Branitelj i dalje štrajka glađu iako mu je zdravlje sve lošije

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Branko Škrtić, osnivač i prvi ratni vojni zapovjednik treće bojne 2. gardijske brigade Gromovi, traži ostavku predsjednika Vlade i zamjera Zoranu Milanoviću tvrdeći da nije želio odati počast preminuloj braniteljici Nevenki Topalušić koja je umrla tijekom prosvjeda te da ignorira branitelje.

7.11.2014.
13:06
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Branitelj BrankoŠkrtić koji je u četvrtak pred Ministarstvom branitelja započeo štrajk glađu kako bi pružio potporu stopostotnim invalidima Domovinskog rata i drugim hrvatskim braniteljima koji prosvjeduju tražeći smjenu resornog ministra PredragaMatića, njegove zamjenice VesneNađ i pomoćnika BojanaGlavaševića nastavlja štrajk glađu iako mu je sve lošije.

Branko Škrtić, osnivač i prvi ratni vojni zapovjednik treće bojne 2. gardijske brigade Gromovi, traži ostavku predsjednika Vlade i zamjera ZoranuMilanoviću tvrdeći da nije želio odati počast preminuloj braniteljici NevenkiTopalušić koja je umrla tijekom prosvjeda te da ignorira branitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nagovaramo ga da prekine štrajk glađu, jer mu nije dobro i ima problema s tlakom i šećerom", rekao je telefonom Hini jedan od organizatora prosvjeda ĐuroGlogoški, predsjednik Udruge 100 postotnih HRVI prve grupe.

Potvrdio je da su ostali branitelji i dalje ustrajni u svom prosvjedu tražeći smjene ministra Matića i suradnika te potom razgovor o usvajanju Ustavnog zakona o pravima hrvatskih branitelja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo