oporba optimistična / Karamarko: 'Ma kakve ankete, mi smo jači od SDP-a 16 do 20 posto!'

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Tomislav Karamarko komentiajući u petak navečer u Bjelovaru HDZ-ov rejting ponovio je kako ne vjeruju anketama, jer po njemu, HDZ je u odnosu na SDP u ovom trenutku jači za 16 do 20 posto.

7.11.2014.
22:32
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko prokomentirao je ankete o društvenim i političkim preferencijama, izjavivši kako im ne vjeruje, jer smatra da HDZ u odnosu na konkurentski SDP ima 16 do 20 posto veću podršku.

Prema posljednjem istraživanju agencije Promocije plus HDZ uživa podršku 25,9 posto birača, a SDP 21,7 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko je u Bjelovaru uoči obilježavanja 25- godišnjice bjelovarskog ogranaka rekao da građani ne vjeruju anketama, da one su lažne i smiješne, 'naručene samo zato da nas pokolebaju'. " Svaki put kad su rekli da ćemo izgubit, mi smo dobili, a zadnji primjer su izbori za župana u Sisačko-moslavačkoj županiji", rekao je Karamarko. Kako je dodao, raznorazni anketari su rekli da će Vidović pobijediti, a izgubio je sa 16 posto i to je realna razlika jer HDZ je u ovom trenutku jači od SDP-a za 16 do 20 posto.

Karamarko ne vjeruje ni rezultatima anketa u vezi s predsjedničkom kandidatkinjom Kolindom Grabar Kitarević. "Oni kažu da ima podršku 27 posto a pobijedit će u prvom krugu s 52-53 posto, procijenio je predsjednik HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarsko pitanje što očekuju u Vukovaru na obilježavanju Dana sjećanja rekao je kako bi htio bih da u Vukovaru bude mirno.

"Želim da se u tom svetom gradu osjeti jedinstvo. Volio bih da svi imamo istu razinu ljubavi i empatije prema žrtvama i da tamo svi zajedno odamo počast onima koji su ga branili", rekao je ističući da je Vukovar spasio cijelu Hrvatsku .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko je novinarima potvrdio da će se ovog vikenda sastati s Ružom Tomašić.

"To što je ona odstupila je njihova unutarnja stvar koja ne bi trebala mijenjati odnos s njom, niti sa strankom HSP AS. I Ruža Tomašić i HSP AS su podržali su našu predsjedničku kandidatkinju i naša suradnja teče dalje", kazao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se na prosvjede branitelja ispred Ministarstva branitelja te rekao je kako je jasno da oni nisu tamo zbog mirovina. "Oni su tamo jer su sustavno ponižavani i jer su u blato bačeni svi ideali zbog kojih su se borili", ocijenio je.

Govoreći o gospodarskom stanju, Karamarko je rekao da vlast ne zna kako pomoći poduzetnicima da ostvare svoje ideje i otvaraju nova radna mjesta. "Treba pobuditi stvaranje nove vrijednosti i dati vjetar u leđa poduzetnicima. To što aktualna vlast radi nije dobro i mi na to upozoravamo već dvije i pol godine. Nisu smislili način kako zaštititi građane smanjenjem poreza i učiniti ih kvalitetnim potrošačima zbog čega smo u ekonomskoj kataklizmi, stanju koja će završiti loše ne budu li što prije otišli s vlasti", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući puštanje Vojislava Šešelja, istaknuo je da je on jedan od kreatora genocida na području BiH i Hrvatske.

Doživio je da zbog bolesti bude pušten i da ovaj svijet napusti kao da nikada nije počinio nikakav zločin, a njegovi su zločini nemjerljivi. rekao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo