PREVRŠIO SVAKU MJERU / Šešelj četnicima čestitao 'dan oslobođenja srpskog Vukovara'!

Na dan sjećanja, još jedan skandalozan ispad Vojislava Šešelja! Poslao je priopćenje u kojem srpskim četnicima čestita dan oslobođenja srpskog Vukovara i piše da će učiniti sve što može da Vukovar ponovno bude u sastavu Velike Srbije! Oštro je reagirao predsjednik Josipović - nakon takvog sramotnog priopćenja kaže - Šešelja treba vratiti u Haag.

18.11.2014.
18:00
VOYO logo

Provocira kako god zna otkad je izišao na slobodu - no skandaloznim priopćenjem VojislavŠešelj prevršio je svaku mjeru.

"Na današnji dan prije 23 godine srpski četnici su, nakon tromjesečnih junačkih borbi, oslobodili Vukovar od ustaških paravojnih jedinica. Srpski Vukovar bio je prvi oslobođeni srpski grad, koji je, bez borbe, uz pomoć režima u Beogradu, predat ustaškoj hrvatskoj državi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dr. Vojislav Šešelj i njegova Srpska radikalna stranka nikada se neće odreći ni jednog pedlja srpske države i učinit će sve da Republika Srpska Krajina i srpski Vukovar ponovno budu u sastavu Velike Srbije", stoji u Šešeljevoj poruci.

Odmah je na Twitteru reagirao predsjednik IvoJosipović. Kaže - nakon sramotnog priopćenja, Šešelja treba vratiti u Haag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjedniku haškog suda TheodoruMeronu pak jučer je poslao pismo u kojem kaže da se Šešelj ruga žrtvama - i da je njegovo puštanje poraz pravde. No glavni haški tužitelj, koji već dva dana boravi u Beogradu - ne misli tako. Iako se Tužiteljstvo može žaliti na odluku suda, to neće učiniti.

Josipović je pozvao i hrvatske europarlamentarce da u Europskom parlamentu o svemu traže raspravu. AndrejPlenković i ToninoPicula potvrdili su da će idući tjedan tražiti rezoluciju kojom bi se osudilo ponašanje Vojislava Šešelja nakon njegova puštanja na privremenu slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo