kolinda prozvala predsjednika / 'Josipović je u pet godina potrošio 240 milijuna da bi šutio'

Image
Foto: RTL

U proteklih pet godina 'potrošio je 240 milijuna da bi šutio i tu 'nesposobnu Vladu ne bi pozvao na odgovornost', izjavila je Grabar-Kitarović na proslavi 25. obljetnica osnutka osječkog HDZ-a dodavši kako je u ovom slučaju točna izreka 'da je šutnja zlato'.

21.11.2014.
21:59
RTL
VOYO logo

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a KolindaGrabar-Kitarović izjavila je u petak u Osijeku da je aktualna vlast na Pantovčaku i u Banskim dvorima nesposobna te da vodi državu prema bankrotu, a predsjednika Josipovića prozvala je kako je u mandatu potrošio 240 milijuna da bi šutio.

U proteklih pet godina "potrošio je 240 milijuna da bi šutio i tu "nesposobnu Vladu ne bi pozvao na odgovornost", izjavila je Grabar-Kitarović na proslavi 25. obljetnica osnutka osječkog HDZ-a dodavši kako je u ovom slučaju točna izreka "da je šutnja zlato".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upozorivši na pad BDP-a u zadnjih šest godina, veliki proračunski deficit i vanjski dug te veliku nezaposlenost, Grabar Kitarović je ocijenila kako je vlast "gluha i slijepa na ove probleme" te da na upozorenja međunarodnih institucija samo "odmahuje rukom".

HDZ će učiniti snažan zaokret kako bi se negativni procesi preokrenuli i Hrvatska izvela na put blagostanja, istaknula je predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Izaslanik predsjednika HDZ-a ŽeljkoReiner kazao je da HDZ, sa svojim koalicijskim partnerima, mora doći na vlast u Hrvatskoj, ne zbog same vlasti, već stoga što aktualna koalicijska vlast i aktualni predsjednik "sustavno vode Hrvatsku u političku, gospodarsku i socijalnu propast".

Hrvatski su građani iscrpljeni dugogodišnjom krizom, a sadašnja vlast nema odgovor ni na jedno ključno pitanje hrvatske današnjice, ocijenio je Reiner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saborski zastupnik i jedan od utemeljitelja stranke VladimirŠeks poručio je da Hrvatskoj "ne treba novi Ustav ni druga Republika", nego treba reafirmirati državotvorne ideje dr. Franje Tuđmana te ih primjenjivati u novim okolnostima.

Trebaju nam novi ljudi, nova predsjednica i novi Hrvatski sabor, istaknuo je Šeks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saborski zastupnik JosipĐakić smatra da je domovina ponovno ugrožena, jer je, kako je rekao "15 godina bez vođe i hrvatskog čovjeka na čelu države" s "izdajnicima, onima koji su neprepoznatljivi, ne znaju kako treba voditi državu, o čemu treba provesti odlučne rezove i kada treba reagirati".

"Takvi su ljudi 15 godina vodili hrvatsku državu, što se tiče predsjedničke fotelje. Budimo zajedno u cilju kako bi prekinuli negativni niz onih koji su nas izdavali, varali i Hrvatsku vodili u krivom smjeru", kazao je Đakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo