pahulje u gorju / Idući tjedan hladnije i kiša, prvi dani prosinca donose snijeg Zagrebu

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Idući tjedan u gorju se očekuje snijeg, dok će u ostatku zemlje biti promjenjivo s mnogo kiše. Prvi dani prosinca donijet će i prve pahulje Zagrebu.

23.11.2014.
17:47
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Idući tjedan očekuje nas hladno i promjenjivo vrijeme. Za gorske predjele najavljen je snijeg, dok će ostatak Hrvatske kisnuti.

Sutra će vrijeme u većem dijelu unutrašnjosti biti oblačno i maglovito, ali se očekuju i sunčana razdoblja osobito u gorju, te u Slavoniji i Baranji. Na Jadranu će biti pretežno sunčano, na sjevernom dijelu povremeno s umjerenom naoblakom. Vjetar slab, na Jadranu, ujutro slaba bura, a tijekom dana mjestimice umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 2, na Jadranu između 5 i 10, a najviša dnevna od 4 do 9, na Jadranu između 14 i 18 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do srijede će vrijeme biti bez veće promjene. Od četvrtka promjenljivo mjestimice s kišom, osobito na Jadranu, dok za gorske predjele DHMZ za četvrtak prognozira i snježne padaline.

Prema dugoročnim prognozama, prvi tjedan u prosincu snijeg bi mogao donijeti i u veći dio kontinentalne Hrvatske, no ne bi ga trebalo napadati puni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo