utrka kreće / Grabar Kitarović: I sama ću prikupljati potpise po Hrvatskoj

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović kazala je kako će se i sama uključiti u prikupljanje potpisa na štandovima u Zagrebu i drugim gradovima. Svakog kandidata potpisima mora podržati najmanje deset tisuća birača.

24.11.2014.
22:29
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U povodu početka prikupljanja potpisa za kandidature na predstojećim predsjedničkim izborima, kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u ponedjeljak kako očekuje da će prikupiti dovoljan broj potpisa, najavivši da će se i sama uključiti u prikupljanje potpisa na štandovima u Zagrebu i drugim gradovima.

"Vjerujem u dobre rezultate. Idemo na broj potpisa koji nam treba. I ja ću se svakako uključiti u to i bit ću na štandovima, kako u Zagrebu, tako i u drugim gradovima koje budem posjećivala ovih dana", izjavila je Grabar Kitarović, uoči svečane dodjele nagrada hrvatskog glumišta u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarima je kazala kako prati hrvatsko glumište koliko stigne, no nije željela nikoga posebno izdvojiti. U Hrvatskoj je, kaže, jako puno dobrih predstava, glumaca, režisera, a voli pogledati kvalitetan mjuzikl, komičnu operu i dramu.

Od utorka, 25. studenoga pa do ponoći, 6. prosinca, dakle u idućih 12 dana, prikupljat će se potpisi za predsjedničke kandidature za šeste hrvatske predsjedničke izbore, koji će se održati u nedjelju, 28. prosinca. Kandidate za predsjednika, odnosno predsjednicu države mogu predložiti jedna politička stranka, koalicija stranaka ili birači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisno o predlagatelju, svakog kandidata potpisima mora podržati najmanje deset tisuća birača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo