strašna nesreća u solinu / Djevojčici se tijekom igre kišobran zario u oko, u kritičnom je stanju

Image

Stravična nesreća dogodila se u srijedu u jutarnjim satima u osnovnoj školi u Solinu, gdje se jednoj djevojčici tijekom igre vrh kišobrana zabio u oko nakon čega je hitno prevezena u bolnicu.

26.11.2014.
13:00
VOYO logo

U solinskoj osnovnoj školi u srijedu ujutro sedmogodišnja djevojčica zadobila je po život opasne ozljede kada se u igri, navodno, spotaknula i pala na vrh kišobrana koji joj se zabio u oko.

Teško ozlijeđeno djevojčica je kolima Hitne medicinske pomoći prebačeno u KBC Split gdje se, kako se neslužbeno doznaje, liječnici bore za njen život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitska je policija tek dala informaciju da se slučaj teškog ranjavanja djeteta dogodio u 9,30 sati pred osnovnom školom gdje je došlo do ozljeđivanja zbog kojeg je dijete hospitalizirano.

Neslužbeno se doznaje da je nastradala sedmogodišnja djevojčica u osnovnoj školi 'Vjekoslav Parać' dok se igrala sa svojim vršnjacima. Navodno se u jednom trenutku spotaknula i pala nakon čega joj se dio vrha kišobrana zabio u oko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni mediji pišu da je oštrica kišobrana djevojčici prošla kroz oko te probila mozak zbog čega se slomila baze lubanje. Sedmogodišnjakinja je zbog toga navodno priključena na respirator, a policija na mjestu nesreće obavlja očevid kako bi se utvrdila sve okolnosti stradavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo