Njezina strana priče / Majku nepokretnih blizanaca optužili za nebrigu jer se voli urediti

Kao i većina žena, i ona se voli lijepo odijenuti i našminkati. Kristina Vlahović majka je dvoje teško bolesne i nepokretne djece kojoj su neki zamjerili upravo to, što vodi računa o svom izgledu. Nakon anonimne prijave da zlostavlja i zanemaruje sina i kćer, ova hrabra majka pred našim je kamerama otvorila dušu.

27.11.2014.
18:35
VOYO logo

Ima jedna čudna logika koja glasi otprilike ovako: Kristina je uvijek počešljana i našminkana, pa su njezina djeca zbog toga sigurno gladna i zanemarena. Ponekad zaplaču, pa ih vjerojatno samohrana majka i fizički zlostavlja. To je bila kontrukcija nekog anonimca koji je Kristinu Vlahović prijavio nadležnim službama. Policija je otišla posramljena, a Kristina povrijeđena. I to s razlogom.

"Povrijedilo me. Jer se devet i pol godina brinem o njima. Nikada nisam preskočila niti jedan pregled. Za sebe godinu i pol dana nisam išla kod zubara. Nisam otišla. Za sebe sve mogu čekati. Ali za njih sve", priznala je Kristina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, da nije bilo te sramotne prijave, nikada ne bismo doznali za hrabru majku i njezino dvoje teško bolesne djece. Htjeli su je osramotiti, natjerati je da se pravda, ali su nam na kraju otkrili heroinu. I to ne bilo kakvu - fino dotjeranu heroinu!

"Marija je strpljivija i snjom je sve lakše. Od početka je bila otpornija, a Rudolf hoće stalno pažnju.  Njemu mora biti sve na minut. Brzo se naljuti", dodala je Kristina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija i Rudolf su bili dugo čekana djeca. Onda je na porodu sve pošlo po zlu.

"Prilikom poroda prorodog su ostali bez kisika, već treći dan su ustanovili krvarenja u mozgu kao kod velikih moždanih. Tako su kod njih nastala oštećenja", otkrila je Kristina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca boluju od cerebralne paralize, koja za sobom, kaže Kristina, veže još barem deset dijagnoza.

Devetogodišnji blizanci potpuno su ovisni o svojoj majci.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, nisu anonimne prijave jedino što je povrijedilo ovu hrabru majku. I prije su se javljali mudraci koji su Kristini dijelili lekcije da je svoju djecu trebala prepustiti na brigu drugima.

Rudolf i Marija nikada neće hodati i biti samostalni. Žive u nekom svojem svijetu. I jedino hrabra Kristina  razumije njihov tajanstveni jezik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kristininu plemenitu ulogu nitko ne može preuzeti, ali joj  možemo malo olakšati. I to kupnjom specijalnih autosjedalica, od kojih samo jedna košta čak 21 tisuću kuna.

"Ja dobijem dječje doplatke i invalidnine – ali to je za osnovne stvari. A ove ortopedske astronomije. Kako ću kupiti jednu autosjedalicu. Ne mogu niti jednu kupiti. I da otplaćujem sto godina", rekla je Kristina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devet lijepih, ali i teških godina - Kristinu su učinile boljom osobom. I zbog toga neće odustati - niti od djece niti od frizure.

"Mi imamo neki zadatak. Mislim da su s razlogom došli na ovaj svijet. Neke ljude napraviti boljima. Neki možda shvaćaju da je ovo kazna. Ali ja to ne shvaćam tako", kazala je Kristina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo