Navala na MUP-ov putujući šalter / Osobne s nulom ili 'bb' u kućnom broju uskoro neće vrijediti!

Gdje god se pojavi putujući šalter MUP-a, stvori se velika gužva. Danas je stigao u Zagvozd, a mještani su i tamo uglavnom vadili nove osobne iskaznice jer im stare, bez kućnog broja, neće vrijediti nakon 29. prosinca.

27.11.2014.
18:49
VOYO logo

Navala na MUP-ov putujući šalter - svi bi promijenili osobnu, jer ona, na kojoj umjesto kućnog broja piše bb ili nula, uskoro više neće vrijediti.

Za promjenu osobne u MUP-ovom mobilnom šalteru, koje cijeli tjedan putuje po Splitsko- dalmatinskoj županiji, dovoljno je ispuniti formular, donijeti fotografiju i postojeću osobnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobe evidentirane u zbirci podataka sa prebivalištem koje ne postoji u registru lokalnih jednica, a to su adrese na bb ili nula", kazala je Dijana Jakšić, načelnica upravnih i inspekcijskih poslova u PU SD.

Odaziv je veliki, jer za sve koji ne reguliraju status do 29. prosinca, pokrenut će se postupak odjave prebivališta, a time brisanje iz popisa birača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Općini Zagvozd su se posebno angažirali jer je uglavnom riječ o starijim i slabo pokretnim osobama.

Nove osobne iskaznice u imotskoj policijskoj postaji moći će preuzeti i opunomoćenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šaltersko vozilo sutra je na Braču, a u ponedjeljak na Hvaru. Svima, koji nisu regulirali svoj status i promijenili osobnu iskaznicu, šalter stiže gotovo pred kućna vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo