ŽRTVA CRNE MAGIJE? / Djetetu (2) pod kožu zaboli 50 igala

Brazilska policija uhitila je očuha 2-godišnjeg dječaka koji je u nedjelju s jakim bolovima u trbuhu doveden u bolnicu u Salvador de Bahiji. Liječnici su utvrdili da dijete ima 50 igala zabodenih u vratu, prsima, trbuhu i nogama.

17.12.2009.
10:17
VOYO logo

RIO DE JANEIRO - U bolnicu u brazilskom gradu Salvador de Bahiji u nedjelju je doveden 2-godišnji dječak kojemu su liječnici u tijelu pronašli najmanje 50 šivaćih igala.

Da cijeli slučaj bizarniji, utvrđeno je kako dijete igle nije progutalo, već su mu one zabodene pod kožu, a većina ih se nalazi u blizini vitalnih organa - želuca, jetre, pluća - te u nogama i vratu. Dijete zbog toga trpi jake bolove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stanje mu je teško, ali stabilno. Jedan mu je igla probila pluća. Hrane ga pomoću sonde", rekla je glasnogovornica bolnice.

Slučaj je preuzela policija i to nakon što je majka izjavila kako strahuje da joj je dijete žrtva crne magije, odnosno da su mu igle zabodene u tijelo tijekom rituala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićen je očuh, koji živi s majkom 2-godišnjaka i još petero njezine djece. Brazilski mediji javljaju kako je očuh priznao policiji da je djetetu zabadao igle u tijelo te da su mu u  tome pomogle još dvije žene.

Majka je policiji također ispričala da je kod kuće pronašla bocu rakije od šećerne trske i druge predmete koji se koriste u ritualima crne magije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo