zadovoljan rezultatima / Evo kako su RTL anketu komentirali Josipović i Grabar Kitarović

Predsjednik je zadovoljan rezultatom RTL ankete po kojemu mu rejting pada jer, unatoč optužbama drugih predsjedničkih kandidata, 'taj pomak' je svega 0,4 posto, a 'razlika golema i stabilna već mjesecima'.

5.12.2014.
17:01
VOYO logo

Predsjednička utrka službeno počinje za četri dana, a lista kandidata, umjesto da se kao obično povećava što su izbori bliže, ove se godine - smanjuje. 

Nekadašnji lider pravaša AntoĐapić odustao je od kandidature u korist HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome, kandidatkinja HDZ-a prema RTL anketidalje zaostaje za aktualnim predsjednikom IvomJosipovićem 14 postotnih poena, no to je nešto manji zaostatak nego mjesec prije. 

Predsjednik je zadovoljan rezultatom RTL ankete po kojemu mu rejting pada jer, unatoč optužbama drugih predsjedničkih kandidata, "taj pomak" je svega 0,4 posto, a "razlika golema i stabilna već mjesecima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam vrlo zadovoljan rezultatima, vidite da evo već koliko mjeseci se moji protukandidati žeste, padaju optužbe i ne znam što, a 0,4 posto je pomak - dakle, statistička pogreška. Zahvalan sam građankama i građanima na ovoj stabilnoj i trajnoj podršci koju imam i neću ih razočarati. Pobjedit ću na ovim izborima", rekao je Josipović. 

"Znate da u načelu ne komentiram ankete, ali mogu vam reći kakvo je stanje na terenu - gdje god dolazimo nailazimo na veliku potporu ljudi i ono što mi se sviđa i što me veseli jest da se iz pesimizma i malodušja koji sam primjećivala posljednjih mjeseci, ponovno javlja entuzijazam i na neki način Hrvatska se budi", komentirala je HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo