uhićena još tri službenika / USKOK priveo jednog od šefova istarske policije

Image

Prvoosumnjičeni, navodno jedan od šefova istarske policije, udaljen je iz službe. Svo četvero uhićenih predani su pritvorskom nadzorniku.

10.12.2014.
20:57
VOYO logo

Zbog trgovanja utjecajem i odavanja službene tajne policija je USKOK-u kazneno prijavila 39-godišnjeg policijskog službenika PU istarske, izvijestio je MUP, a kako se neslužbeno doznaje iz izvora bliskih istrazi, riječ je o voditelju Službe općeg kriminaliteta VlatkuJovičiću, koji je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku.

On je, kako je izvijestio MUP, udaljen iz službe a uz njega, za davanje mita te za trgovanje utjecajem osumnjičena su dvojica istarskih poduzetnika, 67-godišnjak i 52-godišnjak, te četvrtoosumnjičeni 39-godišnjak kojeg je policija prijavila za pomaganje u davanju mita. Sva su četvorica uhićena i predana pritvorskom nadzorniku, a daljnju istragu u ovom slučaju nastavit će USKOK. Nepoznat je identitet trojice osumnjičenih. Istraga je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kako se doznaje, Jovičić je svojedobno, dok je bio šef općeg kriminaliteta u pulskoj policijskoj postaji, bio kažnjen zbog teške povrede službene dužnosti pa je smijenjen i neko je vrijeme radio policijske poslove u Sektoru za granicu.

Nakon što je prije dvije godine za načelnika istarske policije imenovan Dragutin Cestar, postavljen je za voditelja Službe općeg kriminaliteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo