PUSIĆ O NOVOJ AFERI / 'Varga nije trebao ići na skijanje službenim automobilom'

Image
Foto: Snimio čitatelj RTL-a
Image
Foto: Snimio čitatelj RTL-a

Vesna Pusić je na pitanja novinara o njezinu stajalištu na to što je ministar zdravlja službenim automobilom Vlade otišao na skijanje u Italiju kratko odgovorila: 'Nije trebao ići'.

15.12.2014.
11:12
Snimio čitatelj RTL-a
VOYO logo

Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova VesnaPusić izjavila je da ministar zdravlja SinišaVarga nije trebao koristiti službeni automobil za odlazak na skijanje.

Pusić je po dolasku na sastanak ministara vanjskih poslova zemalja članica EU-a u Bruxellesu na pitanja novinara o njezinu stajalištu na to što je Varga službenim automobilom Vlade otišao na skijanje u Italiju kratko odgovorila: "Nije trebao ići".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i EU fondova BrankoGrčić kazao je kako nema informaciju o Varginu postupku pa je ne može ni komentirati. Upitan ima li on službeno vozilo 24 sata, rekao je da on "preuzima više rizika pa ponekad vozi i sam, što nije pametno".

Podsjetimo, na adresu RTL-a stigla je ova fotografija, a potvrdu da je ministar na put otputovao službenim automobilom dobili smo i u Ministarstvu zdravlja.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Ministarstva su poručili da u tome nema ništa sporno, jer je prema pravilniku službeni automobil s vozačem ministrima na raspolaganju 24 sata dnevno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo