kao u dobra stara vremena / Bandić prvi put odgovarao novinarima, vratio se i na Facebook!

Obezvlašćeni zagrebački gradonačelnik nakon kratkog zatišja, aktivirao je svoje pojavljivanje u javnosti. U svojim je protokolarnim ulogama vrlo oprezan, čemu sigurno doprinosi uložena jamčevina od 15 milijuna kuna.

17.12.2014.
18:18
VOYO logo

Kao u, za njega, dobra stara vemena. MilanBandić u zoru je pozvao medije da poprate kako pomaže u akciji Crvenog križa za Gunju. O istrazi u kojoj ga se tereti da je gradski proračun oštetio za 20 milijuna kuna – nije htio.

"Strpljen spašen, moramo nešto raditi, moram. Ja nisam u životu nikada ništa radio, a da ne primam plaću", izjavio je Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba.

Pojačane protokolarne aktivnosti obezvlašćenog gradonačelnika sve su češće. Jučer se susreo s kardinalom Bozanićem i ravnateljima zagrebačkih škola koji su ga dočekali pljeskom. Navečer se prošetao središtem grada i odmah se na društevnim mrežama pohvalio susretom s VladimiromŠeksom.

Ovakvim druženjem Bandić ne krši uvjete svoje slobode - ne smije kontaktirati sa svjedocima te ostalim osumnjičenicima iz afere Agram. Nitko od njih, nakon izlaska iz Remetinca, nije se još vratio na posao.

"Ako imate kakvu drugu informaciju rado bi to čula od vas. Dakle, prema mojim saznanjima nitko nije na poslu", kazala je zamjenica gradonačelnika Zagreba SandraŠvaljek.

SlobodanLjubičić koji je podnio ostavku na mjesto predsjendika Uprave zagrebačkog Holdniga kako bi izišao iz pritvora, i dalje će, neslužbeno doznajemo, nastaviti raditi u Holdnigu, ali u tvrtki Robni terminali Zagreb čije je sjedište u istoj zgradi gdje se nalazi i sjedište gradskog SDP-a. Ljubičić je inače, nakon boravka u Remetincu uzeo dvomjesečni neplaćeni dopust.

Ispred Bandićeva stana u zagrebačkoj Bužanovoj ulici danonoćno dežura policajac te nadzire tko ga posjećuje. Ako primijeti nekoga s popisa svjedoka – zagrebački gradonačelnik automatski će natrag u pritvor, a 15 milijuna kuna jamčevine za njegovu slobodu – ostat će u državnom proračunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo