Josipović otkrio koliko je novca dobio od donacija

Predsjednički kandidat Ivo Josipović predao je u Državno izborno povjerenstvo (DIP) privremeno financijsko izvjesće prema kojem u kampanji planira potrošiti 5,5 milijuna kuna.

20.12.2014.
11:48
VOYO logo

Od toga 2,1 milijun kuna dobio je od donacija. Josipović je najavio i da će na promidžbu potrošiti 50 tisuća kuna svoje ušteđevine, piše Dnevnik hr.

Kandidati smiju potrošiti do osam milijuna kuna na izbornu promidžbu. U drugom krugu taj se iznos povećava za 1,6 milijuna kuna. Do danas u ponoć četvero predsjedničkih kandidata treba DIP-u dostaviti preliminarna financijska izvješća o donacijama koje su primili, te o troškovima izborne promiždbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnosti ta izvješća trebaju biti dostupna do ponedjeljka u ponoć do kada ih kandidati trebaju objaviti na svojim web stranicama, odnosno web stranicama političke stranke koja ih je kandidirala ili pak putem dnevnog tiska. http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/predsjednicki-kandidat-ivo-josipovic-predao-drzavnom-izbornom-povjerenstvu-preliminarno-financijsko-izvjesce---365618.html

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo