thompson iz arene: / 'Već kada nismo 90-ih, obračunajmo se sada s komunizmom'

Marko Perković Thompson pozvao je svoje obožavatelje da se 'obračunaju s komunizmom u 2015. godini' i iziđu na izbore 28. prosinca.

21.12.2014.
15:22
VOYO logo

Marko Perković Thompson još jednom je unovčio svoje domoljublje. Ili je još jednom iskoristio zagovaranje 'tradicionalnih i konzervativnih vrijednosti' za dobru zaradu.

Naime, tijekom nastupa u zagrebačkoj Areni pjevač je pozvao svoje obožavatelje da se 'obračunaju s komunizmom u 2015. godini'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo izaći na izbore, svi izabrati onu osobu koja će braniti Domovinski rat i naše vrijednost. Vi mladi, nemojte ostati doma, nego - na izbore! Za Hrvatsku! To je izraz domoljublja. Već kad se nismo 90-ih obračunali s komunizmom, obračunajmo se sada 2015.godine", pozvao je Thompson.

Nije propustio pozdraviti ni branitelje koji prosvjeduju u Savskoj 66, a sjetio se i Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Thomspon se spominjao slučaju Fimi Media, zbog kojeg je bivši premijer Ivo Sanader dobio deset godina zatvora, kao pjevač koji je bio plaćen 3,8 milijuna kuna da ne pjeva u kampanji 2007. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo