OGLAS

poboljšati život kvalitete / Karamarko: Prvi HDZ-ov cilj u 2015. je doći na vlast

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je kako je prvi HDZ-ov cilj u 2015. godini pobijediti na parlamentarnim izborima.

22.12.2014.
20:54
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je u ponedjeljak navečer kako je prvi HDZ-ov cilj u 2015. godini pobijediti na parlamentarnim izborima, kako bi u Hrvatskoj došlo do poboljšanja kvalitete života i zemlja se počela izvlačiti iz gospodarskih problema.

"Naš prvi zadatak iduće godine je doći na vlast, jer je HDZ pod vodstvom predsjednika dr. Franje Tuđmana bio odgovoran za stvaranje hrvatske države, a mi ćemo očito biti zaduženi i odgovorni za poboljšanje kvalitete života u Hrvatskoj, jer ovo danas ne sliči na ništa", rekao je Karamarko na Božićnom domjenku za medije, na kojem se okupilo i vodstvo stranke te njihovi gosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da će HDZ ponuditi Hrvatskoj dobar gospodarski program s kojim će se zemlja početi izvlačiti iz sadašnjih tegoba. Izrazio je zabrinutost jer deseci tisuća ljudi, posebno mladih, napuštaju Hrvatsku.

Kazao je i da ga je u Frankfurtu nakon nedjeljne mise, kojoj je nazočio nakon koordinacije stranačkih vodstava iz zapadne Europe, župnik pozvao da napravi sve kako Hrvati ne bi napuštali svoju domovinu jer se, rekao je, frankfurtska zajednica Hrvata samo u 2013. povećala za više od 1.000 mladih ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne moram nabrajati destinacije u koje idu Hrvati, od Kanade do Australije, ali ovaj put ne odlaze u inozemstvo fizički radnici već visoko obrazovani mladi ljudi", poručio je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo