a ipak je dobila nešto / RTL na vrata pokucao curici koja sebi za Božić nije poželjela ništa!

U malom selu na planini Kalnik stanuje jedna posebna djevojčica. Za sebe Lorena ništa nije poželjela. Spomenula je tek svjetleće lampice za prozor, ali njezina glavna želja bila je razveseliti svoje najbliže. I uspjela je. U tome joj je pomogla i naša Nives Polovina Barun.

24.12.2014.
16:55
VOYO logo

Zbog ovog pisma i njegove autorice LoreneGolub potegnuli smo put planine Kalnik. Ona je htjela iznenaditi obitelj, no mi smo odlučili iznenaditi nju.

Skromna Lorena napisala nam je pismo od čak sedam stranica, a poželjela je skroman dar. Prvo je poželjela lampice za prozor, malo slatkiša i tek pokoju bombonjeru.

No, svoj božićni dar ova će draga djevojčica podijeliti i s prijateljima u razredu. Mislila je čak i na njih.

Skormnost je česta pojava u domu Golubovih. Iako žive samo od tatine plaće oni su sretni i zadovoljni onim što imaju. Što se u njihovu domu itekako osjeti.

"Rekla sam da mora biti skromna. Skromnost je vrlina da se ostvare neke želje u životu. Bit će sretnija što ste vi tu i što će je prijatelji vidjeti više znači od skupocjenih darova", kazala je KristinaGolub, Lorenina majka.

Tako nam je Lorena kad su se kamere ugasile i priznala da joj je najljepši dar upravo to što smo joj mi pokucali na vrata. Čak bolje i od scenarija da se djedica spustio niz dimnjak. Mi smo ipak bili brži.

I tata Ivica zna najbolje koliko je njegova kćer sretna jer RTL se stalno gleda u njihovoj kući. On nema pravo glasa.

Još bi se mi zadržali u ovom toplom domu s bakom Baricom, roditeljima Golub i njihovim skromnim djevojčicama, no čeka nas iduća postaja. Ho, ho sanjke su spremne, obrazi rumeni a darovi zamotani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo