GLOGOŠKI PODIŽE TUŽBU / 'Predlažem da i Milanović i ja odemo na detektor laži!'

'Predlažem da imamo sučeljavanje ili da oboje odemo na detektor laži, a ako neće neka podnese ostavku', rekao je Đuro Glogoški na konferenciji za novinare u Savskoj komentirajući izjave premijera Milanovića izrečene u intervjuu za RTL Danas.

5.1.2015.
11:29
VOYO logo

Vođa braniteljskih prosvjeda u Savskoj, Đuro Glogoški održao je konferenciju za novinare na kojoj se osvrnuo na Milanovićeve izjave izrečene u intervjuu za RTL Danas.

Podsjetimo, hrvatski premijer je u razgovoru s RTL-ovim novinarom Hrvojem Krešićem otkrio da je Đuro Glogoški 12 dana nakon početka prosvjeda u Savskoj tražio sastanak u Banskim dvorima gdje je došao sa suprugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović je rekao da je o tome šutio jer ga je Glogoški zamolio, no vođa braniteljskih prosvjeda tvrdi da to nije istina i da premijer - laže.

Na početku konferencije za novinare u Savskoj Glogoški je pozdravio sve prisutne "pa i djelatnike tajnih službi koji su ovdje u šatoru". Potom je prepričao svoju verziju sastanka s Milanovićem u Banski dvorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je bilo jasno prije dva dana kada me je jedan od vaših kolega pitao je li istina to o sastanku. Nekoliko dana nakon početka prosvjeda jedan od 100-postotnih ratnih invalida me kontaktirao i rekao da se predsjednik Vlade hoće naći sa mnom, ali neslužbeno. Pristao sam i Vladini automobili su došli po mene i uveli me na stražnji ulaz. Razgovarali smo nešto više od sat vremena, upoznao sam ga s našim problemima", rekao je Glogoški.

"Na kraju me je pitao može li ovaj nas sastanak ne ići u javnost. Jedino zašto sam ja šutio je jer me zamolio. Nakon izlaska stavili su me u automobil sa zatamnjenim staklima da me nitko ne vidi i odveli", prepričao je Glogoški.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predlažem da imamo sučeljavanje ili da oboje odemo na detektor laži, a ako neće, neka podnese ostavku što je praksa u zapadnim zemljama dok u istočnim zemljama mnogi izvrše i suicid", poručio je Glogoški.

Dodao je da će u dogovoru s odvjetnikom podnijeti tužbu protiv ministra branitelja Predraga Matića zbog iznošenja podataka o njegovim primanjima koji nisu točni. Naime, ministar Matić je jučer izjavio da Glagoški ima primanja u visini od gotovo 25.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje da onda kaže kolika su mu primanja, nije odgovorio, već je samo rekao: "Moja primanja su u skladu sa zakonom".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo