PRIJAVITE SUMNJIVE OSOBE / Policija upozorava: 'Ne budite lakovjerni i ne nasjedajte na priče'

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Nakon najnovijeg slučaja na karlovačkom području, policija upozorava građane, posebno starije životne dobi, da zbog svoje lakovjernosti mogu biti laka žrtva lopova.

7.1.2015.
10:35
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Nakon posljednjeg slučaja 80-godišnjakinje koja je na karlovačkom području pokradena jer je u svoj dom pustila navodne skupljače hrane i stare odjeće, policija je još jednom upozorila građane, posebno starije životne dobi, da zbog svoje lakovjernosti mogu biti laka žrtva lopova.

Karlovačka policija izvjestila je da je u utorak u poslijepodnevnim satima u mjestu Popović Brdo starici u njenoj kući ukraden novac, nakon što je u dom pustila nepoznatog muškarca koji je kazao da sakuplja hranu i staru odjeću. S njim je bio još jedan nepoznati muškarac kojega je primijetila tek na odlasku, nakon čega je shvatila da joj u novčaniku nema novca, izvijestila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga upozoravaju građane na oprez. "Ne budite lakovjerni i ne nasjedajte na različite priče, obavijesti i slično čime vas ovakve osobe nastoje zavarati te se na taj način okoristiti. O svim sumnjivim osobama i njihovom ponašanju odmah nazovite policiju na 192", kažu u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo