UZNEMIRUJUĆI VIDEO / Objavljena snimka dramatične policijske akcije u dućanu!

Image
Foto: Screenshot (YouTube)

Donosimo vam dramatičnu snimku policijske akcije u židovskom supermarketu,

10.1.2015.
12:47
Screenshot (YouTube)
VOYO logo

U gotovo simultanim akcijama francuske policije završene su u petak dvije talačke krize i ubijena su trojica naoružanih otmičara te najmanje četvero talaca.

Pucnjava se prvo čula u industrijskoj zoni kraj mjesta Dammartin-en-Goelea, kad je policija upala u tiskaru u kojoj su dvojica braće osumnjičene za napad na redakciju pariškog satiričnog tjednika Charlie Hebdo držala jednoga taoca. Cherif i Said Kouachi, koji su u srijedu u pariškome napadu ubili desetero novinara i dvojicu policajaca, izašli su iz zgrade i pucali na policajce, a onda su ubijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo koju minutu nakon toga policija je napala i trgovinu košer namirnica u istočnome dijelu Pariza, u kojoj je jedan naoružani napadač držao skupinu talaca.

Otmičara, 32-godišnjega AmedyjaCoulibalyja policija je tražila zbog ubojstva policajke u četvrtak u Parizu. Zajedno s njime tražili su i 26-godišnju Hayat Boumeddiene. Coulibaly je u policijskoj akciji ubijen, u trgovini je poginulo još četvero ljudi, a najmanje je jedan policajac ranjen.

Vlasti su prvo bile tvrdile da između napada na Charlie Hebdo u srijedu i ubojstva policajke dan poslije nema veze, ali francuski mediji objavili su kako su braća Kouachi poznavala Coulibalyja te kako su svi oni bili povezani s istom džihadističkom mrežom.

Donosimo vam dramatičnu snimku policijske akcije u židovskom supermarketu, a cijeli tijek jučerašnje talačke krize možete pratiti OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo