PREMIJER MILANOVIĆ U SVOM STILU / 'Mi smo zadnja brana prije povratka kriminalne zadruge na vlast'

'Ako pobijedi Kolinda Grabar Kitarović, Vlada je zadnja brana prije povratka kriminalne zadruge na vlast. Neću se predati. Tako ću živjeti dok mi živo srce bije u politici. Mi smo država, oni su hajdučija', rekao je Zoran Milanović i prije objave rezultata od strane DIP-a.

11.1.2015.
22:16
VOYO logo

Premijer Zoran Milanović obratio se medijima i prije nego što je Državno izborno povjerenstvo objavilo prve službene nepotpune rezultate.

"Izgleda da sam krivo prognozirao kada sam prognozirao da veća izlaznost ide u prilog Ivi Josipoviću. Očito se druga strana jako motivirala. Ovo je sada u glas. Vidjet ćemo", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Vlade istaknuo je kako će ovo biti prvi put da je predsjednik, odnosno predsjednica izabrana s ovako tijesnom razlikom u glasovima.

"Ovo je prvi put da će Hrvatska imati predsjednika ili predsjednicu za nekoliko glasova. Dakle, tko god je do sada pobjeđivao, pobjeđivao je uvjerljivo. Tko god pobijedio, bit će to jako tijesna pobjeda", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je ponovio kako vjeruje da je aktualna Vlada bila teret Ivi Josipoviću u kampanji.

"Mi smo bili teret. To sam rekao i nakon prvog kruga. Mi smo u teškom poslu. Onaj tko nema kičmu, ne treba se baviti ovim poslom. Rezultat će se vidjeti i ove godine. Ovo je po prvi puta bila jedna sektaška kampanja. Nitko to nije radio dosad. Ovo je kampanja koju je vodila kandidatkinja jedne stranke i ponavljala istih 7 rečenica", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zoran Milanović

Međutim, dodao je kako nema problema s tim ako su u ovim izborima presudili glasovi dijaspore.
Upitan kako će reagirati na najave Grabar Kitarović kako će odmah sazvati sjednicu Vlade ukoliko pobijedi, Milanović je podsjetio na 'famozni članak 102. Ustava.

"To nitko nije sazivao iz jasnih razloga. Nitko se nije odvažio to zatražiti zbog raznih stavki... Važnije je pitanje zašto je to netko stavio u Ustav", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako pobijedi Kolinda Grabar Kitarović, Vlada je zadnja brana prije povratka kriminalne zadruge na vlast. I to ću stalno govoriti. Neću se predati. Neću se dati impresionirati. Tako ću živjeti dok mi živo srce bije u politici. Mi smo država, oni su hajdučija. To se vidi i po rezultatima Državnog izbornog povjerenstva. Sve se vidi u decimalu. Idemo nazad, samo naprijed", zaključio je.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo