poginuo student / Vozio suprugu na porođaj i skrivio stravičnu nesreću

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Vozač je preko pune crte zaobišao minibus javnog gradskog prijevoza i naletio na 23-godišnjaka koji je od siline udarca odbačen na vjetrobransko staklo. Mladić je od višestrukih ozljeda glave i prsnog koša preminuo.

22.1.2015.
9:18
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Glas Slavonije doznaje detalje o teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak dogodila u središtu Slavonskog Broda na križanju Horvatove i Zrinske ulice .

U nesreći je život izgubio 23-godišnji student strojarstva V. Z. iz Đakova na kojeg je naletio BMW dok je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.

Automobilom je upravljao 25-godišnji vozač koji je žurio u bolnicu vozeći suprugu na porođaj. Navodno su majka i dijete također bili ugroženi od posljedica prometne nesreće, no Glas Slavonije saznaje da je rođeno zdravo dijete i da je majka dobro.

Vozač je preko pune crte zaobišao minibus javnog gradskog prijevoza i naletio na mladića koji je od siline udarca odbačen na vjetrobransko staklo, a potom i na drugi parkirani automobil.

Mladić je zadobio višestruke ozljede glave i prsnog koša od kojih je preminuo unatoč brzoj intervenciji Hitne pomoći i reanimaciji na odjelu Intenzivne njege.

Vozača su alkotestirali, pri čemu nije bilo reakcije na alkohol. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom i prijeti mu između jedne i osam godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo