ostavili dvoje djece / Zadavio suprugu u automobilu, a zatim se objesio o drvo

Image
Foto: Facebook

Bračni par iz srpske Mionice pronađen je u beživotnom stanju u blizini groblja, a sumnja se da je suprug zadavio svoju ženu nakon čega je presudio i sebi. Pretpostavlja se da je uzrok tragedije ljubavni trokut.

26.1.2015.
8:59
Facebook
VOYO logo

Supružnici Aca i Marija Pavlović iz srpske Mionice, pronađeni su mrtvi nakon što je suprug Aca, kako se sumnja, zadavio suprugu, a zatim presudio i sebi, piše Blic.rs.

Motiv obiteljske tragedije, zbog koje je dvoje maloljetne djece ostalo bez roditelja, najvjerojatnije je ljubavni trokut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leševi supružnika pronađeni su u selu Radobić, u blizini groblja.

Žena se nalazila u automobilu, s jasnim tragovima gušenja oko vrata, dok je tijelo muškarca pronađeno obješeno o drvo, 50 metara dalje.

Pavlovići su dom u Mionici napustili u subotu prije podne, a prethodno je Marija pozvala svoju sestru i požalila se da joj Aca prijeti ubojstvom. U subotu poslije podne, prijavljen je njihov nestanak i počela je potraga.

"Oboje su bili dragi ljudi, ali se nisu dobro slagali. Problem je bio u tome što je Aca imao ljubavnicu u susjedstvu i Marija je očito znala za to. Ne mogu vjerovati da problem nisu mogli riješiti makar razvodom", izjavio je poznanik obitelji Pavlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo