posljednje zbogom / Tuga na Mirogoju: Prijatelji i kolege se oprostili od Kemala

Na posljednjem ispraćaju Kemala Montena na Mirogoju koji je iznenada preminuo prošlog tjedna u Zagrebu okupilo se mnoštvo prijatelja, poznatih kolega i političara.

26.1.2015.
16:28
VOYO logo

Obitelj, prijatelji, kolege i brojni štovatelji oprostili su se od glazbene legende KemalaMontena na zagrebačkom Mirogoju.

Na komemoraciju su došli brojni glazbenici na koje je Kemal ostavio traga te bio njihov dobar prijatelj, od DraženaŽerićaŽere, DanijeleMartinović, BorisaNovkovića, SandijaCenova, MladenaGrdovića pa do TerezeKesovije kojoj je bilo iznimno teško pa su je kolege morale pridržavati da ne padne u nesvijest.

Tijekom komemoracije govorili su SinišaŠkarica i RadeŠerbedžija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Klikni za cijelu fotogaleriju)

"Branka me zamolila da kažem par riječi u ime obitelji, tebi koga su svi voljeli... Ne poznajem čovjeka koji je bio toliko voljen... Tvoja Branka, Adrijana, Đani, unuke Lara i Lejla, Arsen, Tereza, Gabi, Zlaja, Loša, Brega, Cola, hiljadu umjetnika koji su tebe najviše voljele... U ime svih njih, hvala ti", rekao je pred okupljenima Rade Šerbedžija.

Poznati sarajevski pjevač preminuo je u srijedu u 67. godini u zagrebačkoj bolnici Rebro od komplikacija nakon transplantacije bubrega.

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Ispraćaj Kemala Montena na Mirogoju



Komemoracija će se održati prekosutra u sarajevskom Narodnom kazalištu, a pogreb istoga dana na gradskom groblju Bare. Posljednje počivalište bit će mu u Aleji slavnih.

Osim poznatih lica s estrade, na Mirogoju su se pojavili i ljudi iz drugih sfera života. Među njima su bili i IvoJosipović, BrankoIvanković, MilanBandić, DraženGolemović, ŽeljkoŠirić i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo