tragedija u mionici / Ubojica ostavio pismo: 'Ne mogu više izdržati pritisak!'

Image
Foto: Facebook

Dan nakon stravičnog zločina u srpskoj Mionici na vidjelo je izašao još jedan detalj. Naime, policija je pronašla oproštajno pismo koje dokazuje da je ubojica Aleksandar Pavlović planirao ovaj zločin.

27.1.2015.
14:32
Facebook
VOYO logo

Dan nakon stravičnog ubojstva u srpskoj Mionici, srpski Kurir saznaje kako je Aleksandar Pavlović, koji je zadavio suprugu Mariju u automobilu, a zatim počinio samoubojstvo vješanjem, ostavio i oproštajno pismo.

Zadavio suprugu u automobilu, a zatim se objesio o drvo

Pavlović je u pismu naveo da više ne može izdržati pritisak i da njegov život više nema smisla, a policija pretpostavlja da se to odnosi na njegovu rastresenost jer je posljednjih nekoliko mjeseci bio u ljubavnoj vezi sa susjedom Anom Bogdanović.

"Očito je da je Aleksandar planirao ubiti Mariju. To se nedvosmisleno može iščitati iz pisma koje je ostavio u automobilu pored tijela supruge. Napisao je da više ne može izdržati pritisak, da njegov život više nema smisla, a majku je zamolio da brine o njegovoj djeci. Obdukcija je potvrdila da je žena zadavljena i da se muškarac zatim objesio o drvo", navodi izvor za Kurir.

Majka Valentina rekla je da ne može podnijeti činjenicu što će njezina kćer Marija biti sahranjena u istom grobu s vlastitim ubojicom, dok su susjedi rekli kako se znalo za njegovu izvanbračnu aferu.

"Mariju je ismijavalo cijelo susjedstvo jer su znali da Aleksandar ima ljubavnicu, ali nitko nije mogao naslutiti ovako nešto. Prije dva tjedna su slavili rođendan kćerke i činilo se da će se sve vratiti na staro, ali očito nije bilo tako", ispričali su prijatelji nesretnog bračnog para.

Aleksandrova susjeda i ljubavnica, Ana Bogdanović, zadržana je na odsjeku psihijatrije. Liječnici kažu kako nije bila u životnoj opasnosti, no na psihijatriju je smještena zbog pokušaja samoubojstva. Bogdanović je razvedena i ima kćer, a s Aleksandrom je bila u vezi nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo