VIDEO: / Skočio sa sinom sa sedmog kata i tako im obojici spasio život

Tridesetčetverogodišnji kirurg iz Moskve Mihail Abrosimov znao je da nema drugog izlaza nego skočiti skupa sa sinom sa sedmog kata zgrade, nakon što je vatra progutala cijeli stan.

28.1.2015.
10:46
VOYO logo

Mihail Abrosimov i njegova obitelj su spavali dubokim snom kada su neispravne lampice na boru uzrokovale požar u njihovom stanu, javlja RT.

Mihail se probudio i nakon što nije uspio ugasiti vatru odnio je suprugu Ekaterinu prema izlazu na stepenice, a potom se vratio po četverogodišnjeg sina Arsenija koji se tresao od straha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatra se do tog trenutka potpuno proširila te progutala cijeli stan, a Mihail i njegov sin nisu mogli van kroz vrata.

Zadobili teške ozljede

Otac je ubrzo shvatio da nema drugog izbora nego da skoči kroz prozor sa sedmog kata zgrade. Pali su na travu ispred zgrade i zadobili teške ozljede, no liječnici kažu kako će preživjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Donijeo je užasno riskantnu odluku, no nije bile druge, nema šanse da bi se izvukli iz stana'', rekla je Mihailova majka, ponosna na sina.

Priča o Mihailu i njegovom herojskom činu ubrzo je postala pravi viralni hit u Rusiji, te su se obitelji javili mnogi koji žele pomoći, obzirom da su u vatri ostali bez svega. //www.youtube.com/embed/guAGMkWElL0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo