županijski sud odlučio / Osumnjičeni napadači mladih nogometaša ostaju iza rešetaka

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija

Dvojica mladića osumnjičenih za napad na nogometaše na riječkoj obilaznici ostat će u istražnom zatvoru kako ne bi utjecali na svjedoke te ponovili kažnjivo djelo, doznaje se od riječkoga Općinskoga državnog odvjetništva.

28.1.2015.
15:27
Marko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Dvojica mladića koji su osumnjičeni da su napali mlade nogometaše u kombiju na riječkoj obilaznici u subotu ujutro zadržani su u istražnom zatvoru odlukom suca istrage Županijskoga suda u Rijeci na temelju prijedloga Općinskoga državnog odvjetništva.

Huligani organizirali sačekušu i napali mlade nogometaše

Zamijenili ih za Torcidu: Identificirani sumnjivci za mučki napad u Rijeci

Ostat će u istražnom zatvoru kako ne bi utjecali na svjedoke te ponovili kažnjivo djelo, doznaje se od riječkoga Općinskoga državnog odvjetništva. Osumnjičeni su za izazivanje nereda, koje se odnosi na nasilje skupine nad drugim osobama, uz ugrožavanje njihova života i zdravlja, a kazna za to je do pet godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladići u dobi od 20 i 27 godina terete se da su 24. siječnja oko 8,30 sati s još devet zasad nepoznatih osoba automobilima presreli kombi i prisilii ga da se zaustavi, navodi se u priopćenju. U kombiju su bili članovi malonogometnog kluba iz Raba koji su putovali na utakmicu u Istri. Pošto su zaustavili kombi, razbili su staklo i u nj ubacili tri zapaljene signalne baklje, pri čemu je jedan putnik lakše ozlijeđen, a trojici nogometaša oštećena je odjeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo