VIŠE NEMA PRAVA NA GREŠKU / Premijer Zoran Milanović uvodi velike promjene u rad Vlade!

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Vladajući SDP još je minulog ljeta angažirao američkog konzultanta Alexa Brauna kako bi osmislio novi marketing stranke. Nakon što je snimio situaciju, Braun je svoje prijedloge iznio Milanoviću i kolegama.

28.1.2015.
21:51
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Vladajući SDP još je minulog ljeta angažirao američkog konzultanta AlexaBrauna kako bi osmislio novi marketing stranke. Nakon što je snimio političku i gospodarsku situaciju u Hrvatskoj Braun je Milanoviću i njegovim stranačkim kolegama osmislio i predstavio strategiju za zadnju godinu mandata, piše Večernji list.

"Vjerujem da su svi primijetili kako se premijer Zoran Milanović više ne da upecati na ideološke teme. Svaki HDZ-ov pokušaj da nametne bilo koji oblik ideološke rasprave u SDP-u će se ignorirati i nitko si neće dopustiti da se na to upeca. Komunicirat ćemo isključivo o gospodarskim pitanjima", rekao je istim dnevnim novinama jedan od utjecajnijih članova vladajuće stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je i kako isključiva orijentacija na ekonomska pitanja podrazumijeva i to da se odustaje od prozivanja HDZ-a zbog kriminala i lijepljenja im epiteta poput "zločinačke zadruge".

Također, Večernji doznaje i kako će odsad pa nadalje premijer osobno donijeti i odobriti svaku važniju odluku iz bilo kojeg Vladinog resora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo