roditelji šokirani / Sin policijske načelnice udario kolegicu, a ona mu se mora ispričati!

Image
Foto: Thinkstock.com

Treća osječka gimnazija bila je poprište sukoba dvoje učenika, prilikom kojeg je 17-godišnji dječak fizički napao godinu dana stariju kolegicu. Dječak je, saznalo se kasnije, sin policijske službenice.

29.1.2015.
7:00
Thinkstock.com
VOYO logo

U trećoj osječkoj gimnaziji zbog bizarnog se razloga prošlog tjedna dogodio sukob dvoje učenika, piše Jutarnji.hr.

Naime, 17-godišnji dječak i njegova godinu dana starija kolegica Ivona Rosić prepirali su se oko utičnice u koju su oboje htjeli priključiti svoj mobitel za vrijeme dežurstva.

Prepirka je završila fizičkim obračunom, kada je dječak gurno djevojku preko stolice, nakon čega je udarila glavom u pod.

Kako je tijekom obračuna i djevojka ogrebala dječaka, oboje su, naravno, ponudili suprotne verzije priče.

U dodatak tomu, dječakova majka načelnica je Sektora za granicu PU osječko-baranjske, a tjedan dana nakon incidenta policija je službeno izjednačila krivnju oboje učesnika incidenta, sa zahtjevom 'otklanjanja posljedica prekršaja', što drugim riječima znači kako se bi se trebali ispričati jedan drugome .

Djevojčin otac ne može vjerovati da je policija donijela takvu odluku, u kojoj njegova kći, iako je ispaštala, mora ponuditi ispriku svom zlostavljaču, dok dječakova majka sve opovrgava.

"Ni na koji način nisam utjecala na sudsku odluku. Mi smo to htjeli prihvatiti, no ako druga strana želi na sud i ako očito žele izvući nekakav novac, to je njihovo pravo. Sud će reći svoje, no moje dijete nije konfliktno. Ako je grijeh što sam ja u policiji, ni tu ne mogu ništa", rekla je načelnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo