lorencin trlja ruke: / 'Hrvatski turizam profitirat će od grčke nestabilnosti'

Image
Foto: RTL

Darko Lorencin kazao je kako očekuje da će Hrvatska ove godine privući rekordan broj turista zahvaljujući nestabilnosti u ostalim zemljama na Mediteranu.

30.1.2015.
12:31
RTL
VOYO logo

Dok novi grčki premijer Aleksis Cipras najavljuje rat all inclusive aranžmanima u njegovoj zemlji, a Turska već nekoliko godina se bori s unutarnjim nemirima, hrvatski ministar turizma Darko Lorencin zadovoljno trlja rukama.

Naime, on je u intervjuu za Bloomberg izjavio kako očekuje da će prihodi od turizma ove godine prijeći 7 milijarda eura te da će privući više turista zbog političke nestabilnosti u Grčkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš red je došao posljednjih nekoliko godina, i mi diskretno našim potencijalnim posjetiteljima pokazujemo da je Hrvatska sada stabilna zemlja s niskom stopom kriminala u turističkim područjima", istaknuo je Lorencin.

U tekstu naslova Hrvatska se kladi na grčku nestabilnost za veći profit u turističkoj sezoni 2015. Darko Lorencin naglašava kako očekuje da će ove godine Lijepa Naša ostvariti rekordan prihod od turizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošle godine prihod je bio oko 7 milijarda eura, skoro kao i u rekordnoj 2008. godini, a očekujemo kako će ove godini biti i više. U porastu su rane rezervacije, a razlog tome mogla bi biti percepcija turista prema događanjima u Grčkoj, Turskoj i Egiptu", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo