nesreća kod popovače / Autobus sletio s autoceste, među 13 ozlijeđenih i troje djece

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Jedan putnik prevezen je u bolnicu u Zagreb, dok ih je 12-ero u sisačkoj bolnici. Troje je teže ozlijeđeno, jedna osoba je operirana, ali svi su izvan životne opasnosti.

4.2.2015.
8:10
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Na autocesti kod Popovače noćas oko 3.30 sati s kolnika je sletio autobus beogradskih registracijskih pri čemu je ozlijeđeno 13-ero putnika, od čega troje teže. Među ozlijeđenima je i troje djece starosti od 3 do 7 godina. 

Iako je u nesreći troje teško ozlijeđenih, prema neslužbenim informacijama, nitko nije u životnoj opasnosti. Žena koja je u nesreći zadobila nagnječenje ruke je operirana, a troje ozlijeđene djece ima kontuzije te su bila pothlađena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Autobus se kretao iz smjera Zagreba i prometovao je na redovitoj autobusnoj liniji Split – Zagreb – Beograd. U jednom trenutku došlo je do slijetanja autobusa u desno na zelenu površinu, gdje se prevrnuo na desni bok", izvijestila je sisačko-moslavačka policija na svojoj internetskoj stranici.

U autobusu se nalazilo 17 putnika i dva vozača. Vozači su neozlijeđeni, dok je od ozlijeđenih putnika jedan prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava u Zagrebu, a ostalima je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici. Policijska službenica za odnose s javnošću Iva Dvorski za Hinu je izjavila da su svi teže ozlijeđeni u sisačkoj bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ostale neozlijeđene putnike je Grad Popovača osigurao privremeni smještaj i okrijepu, kažu u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo