završni udar / Sjeverna Koreja prekida pregovore sa SAD-om

Image
Foto: YouTube Screenshot

Izjava NDC-a je bila očita reakcija na primjedbe Baracka Obame u vezi eventualnog raspada režima u Sjevernoj Koreji, što američki predsjednik zove 'najodcjepljenijom nacijom na Zemlji'.

4.2.2015.
9:50
YouTube Screenshot
VOYO logo

Sjeverna Koreja u srijedu je odbacila mogućnost nastavka pregovora sa SAD-om te obećala da će odgovoriti na američku agresiju nuklearnim udarima i cyber ratovanjem.

Ratoborna izjava najviše sjevernokorejske vojne administracije, Komisije za nacionalnu obranu (NDC), došla je nakon što su objavljeni potezi Washingtona i Pyongyanga o oživljavanju dugih pregovora šest nacija o denuklearizaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomu su također prethodile vojne vježbe američkih i južnokorejskih vojnika u ožujku kad su se zaoštravale tenzije na podijeljenom poluotoku.

Izjava NDC-a je bila očita reakcija na komentare  Baracka Obame u vezi eventualnog raspada režima u Sjevernoj Koreji, što američki predsjednik zove "najodcjepljenijom nacijom na Zemlji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NDC-jeva izjava, koja je Obaminu administraciju nazvala "septičkom jamom", označila je predsjednikove komentare prijetnjom rušenjem Sjeverne Koreje.

"Budući da američki gangsterski imperijalisti tvrde da će srušiti Sjevernu Koreju, vojska i narod ne može ne obavijesti Obaminu administraciju o tome kako Koreja nema niti potrebu niti volju sjediti i pregovarati s Amerikom", rekli su iz vojne administracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo