danas izlazi iz HDZ-a / Kolinda Grabar-Kitarović se uselila u Vilu Prekrižje

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Vilu Prekrižje Kolindi Grabar-Kitarović na raspolaganje je dao Ured Predsjednika s kojim njezin tranzicijski tim dobro surađuje posljednjih dana

9.2.2015.
10:00
Marko Jurinec/PIXSELL
VOYO logo

Od 9. do 19. veljače novoizabrana predsjednica KolindaGrabar-Kitarović sa svojim timom boravit će u Vili Prekrižje, odnosno do završetka mandata aktualnog predsjednika IveJosipovića.

Naime, Grabar Kitarović je sa svojim najužim timom suradnika JadrankomJureškoKero, MladenomPavićem i MatomRadeljićem od izbora radila u zagrebačkom hotelu Sheraton, gdje se odradio i dio priprema za inauguraciju.

Vilu Prekrižje Kolindi Grabar-Kitarović na raspolaganje je dao Ured Predsjednika s kojim njezin tranzicijski tim dobro surađuje posljednjih dana. Mnogi će sigurno biti začuđeni ovim potezom Josipovićeva Ureda s obzirom na to da je Vlada Uredu Predsjednika nedavno oduzela sve nekretnine osim vile u Visokoj, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, navodno se ne navode rokovi, pa Ured službeno još može raspolagati i spomenutom vilom. Inače, u prostor Vile Prekrižje, osim uskog tima suradnika nove predsjednice, stići će i budući predstojnik Ureda Domagoj Juričić te neki od savjetnika poput Ante Deura i Josipa Buljevića. Navodno bi se uskoro trebalo znati i ime glasnogovornika Kolinde Grabar-Kitarović.

Danas slijedi ostavka na članstvo u HDZ-u

Tako je riješen barem dio 'prostornih' problema nove predsjednice koji su nastali nakon što je Vlada kao predsjedničke nekretnine utvrdila samo vilu u Visokoj.

Gotovo je sigurno da će primopredaja vlasti između nove predsjednice i predsjednika Josipovića biti na Pantovčaku nakon 18. veljače, kad završava njegov mandat. Do tada Kolinda Grabar-Kitarović mora obaviti i neke druge formalnosti, poput dobivanja službenih rezultata izbora u DIP-u. Također će danas poslati obavijest predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku o ostavci na članstvo u HDZ-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo