tragedija kod čakovca / Kamion na zametenoj cesti pokosio auto, vozač ostao na mjestu mrtav

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

U jednom trenutku kamion se zanio i prešao na prometnu traku za promet vozila iz suprotnog smjera. U tom trenutku naišlo je osobno vozilo u koji je kamion udario i odbacio ga. U sudaru je poginuo vozač automobila

9.2.2015.
19:59
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U frontalnom sudaru osobnog automobila s kamionom u ponedjeljak kasno popodne na državnoj cesti D20 između Čakovca i Preloga, poginuo je 27-godišnji vozač iz Vratišinca, izvijestila je međimurska policija.

Teška prometna nesreća dogodila se oko 16,35 sati na dionici Štefanec-Sveti Križ kada je 32-godišnji vozač kamiona s prikolicom, čakovečkih registracija, izgubio nadzor nad vozilom koje se zanijelo i prešlo na suprotnu prometnu traku, kojom je naišao osobni automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U frontalnom sudaru osobni automobil, kojeg je vozio 27-godišnji vozač, odbačen je s prometnice u polje. Vozač osobnog automobila ostao je priklješten pa su na mjesto nesreće pozvani vatrogasci čakovečke Javne vatrogasne postrojbe (JVP) i Hitna pomoć. No, od zadobivenih teških ozljeda 27-godišnji vozač umro je na mjestu nesreće.

U vrijeme nesreće na prometnici je bilo nanosa snijega. U tijeku je policijski očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo