PREGOVORI S FIGOM U DŽEPU / Tijekom summita u Ukrajinu ušlo 50-ak ruskih tenkova?!

Image
Foto: AP

Ukrajinci tvrde da je svo to teško oružje granicu prešlo unatoč izjavama ruskih dužnosnika da na ukrajinskom teritoriju nema ruske vojne opreme i vojnika

12.2.2015.
13:33
AP
VOYO logo

KIJEV - Oko 50 tenkova i druge teške vojne opreme prešlo je iz Rusije u Ukrajinu tijekom noći na četvrtak, u vrijeme dok se u Minsku održavao sastanak na vrhu o miru u Ukrajini, rekao je u četvrtak glasnogovornik ukrajinske vojske AndrijLisenko.

Pregovori urodili plodom: 'Dogovorili smo prekid vatre!'

"Pedesetak tenkova, 40 sustava višecjevnih raketnih bacača Grad, Uragan i Smerč te isto toliko oklopnih transportera prešlo je rusko-ukrajinsku granicu na prijelazu Izvarin" u proruskom separatističkom području Luhansk, rekao je Lisenko na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neprijatelj nastavlja utvrđivati svoje položaje u najopasnijim područjima - na sjeveroistoku luhanske regije i nedaleko od Debalceva", strateški važnog željezničkog čvorišta koje se nalazi na pola puta između separatističkih uporišta Donecka i Luhanska, u kojem su ukrajinske snage u gotovo potpunom okruženju, naglasio je.

Kazao je da je svo to teško oružje granicu prešlo "unatoč izjavama ruskih dužnosnika da na ukrajinskom teritoriju nema ruske vojne opreme i vojnika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo