nije bio na inauguraciji / Nikolić: Hrvatska nije iznad Srbije da nas može ponižavati!

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić komentirao je kako su reakcije na dolazak Aleksandra Vučića u Zagreb prilično neprimjerene. Nije mu se svidio omaložavajući ton kojim se govori kada je riječ o Srbiji

15.2.2015.
14:59
AP
VOYO logo

Srbijanski predsjednik TomislavNikolić nije bio nazočan na svečanoj inauguraciji hrvatske predsjednice KolindeGrabar-Kitarović, no za srpski dnevni list Politika je komentirao kako su reakcije na dolazak Aleksandra Vučića u Zagreb prilično neprimjerene. Nije mu se svidio omaložavajući ton kojim se govori kada je riječ o Srbiji.

"To je manira koji hrvatski političari trebaju izbaciti kada razmišljaju o Srbiji i srpskim kolegama. Veoma često imaju omalovažavajući ton koji Srbija nije zaslužila. S druge strane, Hrvatska nije odskočila iznad Srbije da može ponižavati i omalovažavati Srbiju, rekao je Nikolić za list.

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL



Ponovio je Vučićev stav te kazao kako je želja Srbije ostaviti prošlost iza sebe i riješiti sve probleme koje smo "napravili jedni drugima". Istaknuo je kako je kod Srba ta želja potpuno iskrena.

"Međutim, ako ne naiđemo na adekvatnu reakciju, ako sve bude nastavljeno u ovom tonu, onda će se Srbija prestati truditi, poručio je za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo