UPaLILA KRITIKA RTL-a / Ured predsjednika 'na silu' izvijestio o inauguraciji

Da u tranziciji vlasti nešto nije kako treba, pokazuje i činjenica da su mediji morali intervenirati kako bi Ured predsjednika objavio tekst o inauguraciji nove predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

17.2.2015.
12:22
VOYO logo

Nakon što je RTL Danas jučer primijetio kako na službenim stranicama Ureda predsjednika nije spomenuta inauguracija Kolinde Grabar-Kitarović niti jednom riječju, nakon emisije je osvanuo tekst o nedjeljnom događaju.

Naime, RTL Danas je upozorio kako na službenim stranicama Ureda sadašnjeg predsjednika novoizabrana predsjednica nije bila uopće spominjana niti prije središnje svečanosti na Markovom trgu. Ukoliko biste u tražilicu upisali riječi 'inauguracija' ili 'Kolinda Grabar-Kitarović', ne biste dobili nikakav rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sinoć je objavljen izvještaj o inauguraciji nove predsjednice u kojem je prepričan njezin govor prilikom prisege.

Zbog zategnutih odnosa bivših predsjednika i Kolinde Grabar-Kitarović, upitno je hoće li primopredaja vlasti u Uredu predsjednika u četvrtak uopće biti javna, kako je to bilo kad je Ivo Josipović preuzimao vlast od Stipe Mesića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, premijer Zoran Milanović još nije čestitao Grabar-Kitarović, koja će od četvrtka i službeno započeti svoju novu dužnost. Pretpostavlja se kako Milanović čeka sjednicu Vlade kako bi joj uputio nekoliko prigodnih riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo