trovanje ili neslana šala? / Incident u bolnici: medicinskim sestrama ubacio tablete u kavu?

Image

Neobičan incident dogodio se u Pakracu. Naime, dvjema medicinskim sestrama u tamošnjoj bolnici netko je navodno ubacio tablete za mokrenje u cappuccino tijekom smjene

19.2.2015.
8:00
VOYO logo

Dvjema medicinskim sestrama s internog odjela bolnice u Pakracu netko je navodno stavio tablete za mokrenje u cappuccino.

"U subotu su me nazvali iz bolnice i rekli da dvije medicinske sestre s internog odjela koje su radile u petak u prijepodnevnoj smjeni imaju zdravstvenih poteškoća i da su morale često ići mokriti. Kontaktirao sam doktoricu s odjela koja mi je to potvrdila. Jedna od sestara je u Daruvaru, u Domu zdravlja zatražila i medicinsku pomoć, no drugi je dan ipak došla raditi", kazao je Krunoslav Kelemen, zamjenik sanacijskog upravitelja za 034portal.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako još uvijek nema službenih podataka o čemu se točno radi, ali da postoje sumnje da im je netko u cappuccino stavio tablete za mokrenje.

"To samo po sebi i nije tako opasno, ali može biti. Sve ovisi o konstituciji i stanju organizma. Pojačano mokrenje izaziva gubitak kalija u organizmu što može dovesti do grčenja mišića pa time i srčanog te, u najgorem slučaju, može doći do zastoja rada srca", naglasio je Kelemen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svega se nekoliko puta čuo sa sanacijskim ravnateljem dr. Željkom Glavićem nakon čega je obaviještena policija. Medicinske sestre su mlađe dobi te je možda u pitanju samo nečija neslana šala, no u pakračkoj će bolnici danas biti održan sastanak svih zaposlenika bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo