provokacija na facebooku / Prgomet uzvraća: 'Nostradamus je rekao da će Hajduk biti prvak'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Drago Prgomet uzvratio je udarac šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku provokacijom na Facebooku

22.2.2015.
21:01
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je šef HDZ-a Tomislav Karamarko danas nazvao Dragu Prgometa Nostradamus komentirajući njegovu izjavu kako će Zoran Milanović osvojiti još jedan mandat zahvaljujući radikalnoj retorici predsjednika HDZ-a, razbuktala se raspava i na Facebooku.

Naime, Prgomet je objavio status: "Nostradamus je rekao da će Hajduk biti prvak. Što vi mislite".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sat vremena je gotovo 150 osoba komentiralo taj status, a većina ih je podupirala Prgometa. Dok jedni likuju što se netko unutar stranke suprotstavi Karamarku, drugi podsjećaju kako je Prgomet prije dvije godine inzistirao da Kolinda Grabar-Kitarović bude kandidatkinja HDZ-a na predsjedničkim izborima 'jer jedina ima šansu pobijediti'.

Podsjetimo, na novinarski upit da komentar izjave potpredsjednika HDZ-a Drage Prgometa, koji je rekao da će Karamarkova retorika osigurati Milanoviću još jedan mandat, predsjednik HDZ-a je odgovorio da je njegova retorika domoljublje, poštivanje branitelja i Domovinskog rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja retorika koja je samo iskazivanje domoljublja, poštovanja prema Domovinskom ratu i braniteljima, ukazuje na to da moramo početi s 'drugim Domovinskim ratom', u kojem ćemo se boriti za svako radno mjesto, za svako neobrađeno polje i za svakog mladića i djevojku koji žele napustiti Hrvatsku", rekao je Karamarko.

Dodao je da će s tom "radikalnom retorikom" nastaviti, jer je HDZ s njom pobijedio posljednjih godina na svim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HDZ-a je također rekao kako je on tolerantan čovjek, da Prgomet ima pravo na svoje mišljenje, te da je to iracionalna priča koja odudara od mišljenja većine stranačkog članstva.

Za Prgometa neće tražiti nikakve sankcije zbog ovakvih izjava, no, napominje, sve češće to traže ostali stranački dužnosnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo