tužit će sam sebe / Kerum: 'Tužit ću Grad Split i Željka Keruma jer mi nisu dali dozvolu'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Željko Kerum, odnosno njegova tvrtka 'Latebra', tužit će Grad Split i bivšeg gradonačelnika Željka Keruma za 12 milijuna kuna. Od toga će gradonačelnik Kerum poduzetniku Kerumu morati isplatiti milijun kuna

23.2.2015.
12:18
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Poduzetnik Željko Kerum planira tužiti Grad Split i bivšeg gradonačelnika Željka Keruma jer mu u vrijeme mandata nije dao građevinsku dozvolu za gradnju ugostiteljskog objekta na Prvoj vodi. Poduzetnik Kerum je Prvu vodu kupio za 12 milijuna kuna.

Kerum je rekao za Slobodnu Dalmaciju kako je uvjeren da će dobiti spor jer je, kako kaže, Upravni sud donio presudu da Grad Split treba dati dozvolu za Prvu vodu i naredio da se to odmah provede. Kerum tvrdi kako sadašnji splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, po tom pitanju ne čini ništa.

"Firma 'Latebra' će sada tužiti Željka Keruma kao gradonačelnika i Grad Split zato što nam nisu dali građevinsku dozvolu, a Upravni sud je presudio da moraju", rekao je Kerum te dodao kako će Baldasar sada dobiti tužbu i spor od 12 milijuna kuna.

Od tih 12 milijuna kuna, gradonačelnik Kerum će poduzetniku Kerumu morati isplatiti milijun kuna, a ostatak će mu se isplatiti iz gradske blagajne, rekao je Kerum za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo