krali novac i zlato / Uhićeni provalnici koji su po kućama pokrali 450 tisuća kuna

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

Pljačkaše se tereti za ukupno 37 kaznenih djela koje su navodno počinili u pedeset dana od početka ove godine

26.2.2015.
15:36
Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Osječko-baranjska policija uhitila je trojicu provalnika koje sumnjiči da su iz obiteljskih kuća na đakovačkom i osječkom području ukrali zlato i novac ukupne vrijednosti od oko 450 tisuća kuna, izvijestila je policija.

Voditelj policijske službe općeg kriminaliteta Tomislav Gal kazao je na konferenciji za novinare kako su, nakon kriminalističkog istraživanja, uhićena trojica osumnjičenika s đakovačkog, osječkog i zagrebačkog područja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da ih se tereti za ukupno 37 kaznenih djela koje su navodno počinili u pedeset dana od početka ove godine. Dvojica uhićenih od ranije su poznati policiji, jedan zbog istih nedjela počinjenih u Hrvatskoj, dok je drugi osim u domovini "radio" i u Njemačkoj te Švicarskoj.

Pojasnio je da su osumnjičenici odabirali kuće koje su im se činile prikladne za provalu, pratili jesu li stanari unutra, a potom uporabom provalničkog alata ulazili na ulazna ili balkonska vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičenici su privedeni sucu istrage osječkog Županijskog suda koji im je, nakon provedenog ročišta, određio mjesec dana istražnog zatvora zbog opasnosti da bi na slobodi mogli ponoviti kaznena djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike