ipak 'umjereni optimist' / Ministar prometa čašicom šampanjca proslavio rast BDP-a

Upitan da komentira podatak o rastu BDP-a za 0,3 posto, istaknuo je da je to dobro kao promjena trenda, a tu je vijest, kao i uspješno sklopljen ugovor s Obersnelom, proslavio čašicom šampanjca

27.2.2015.
14:35
VOYO logo

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture SinišaHajdašDončić s gradonačelnikom Rijeke VojkomObersnelom na riječkom Korzu sudjelovao je na prezentaciji projekta modernizacije i informatizacije usluga Jadrolinije.

Upitan da komentira podatak o rastu BDP-a za 0,3 posto, istaknuo je da je to dobro kao promjena trenda, a tu je vijest, kao i uspješno sklopljen ugovor s Obersnelom, proslavio čašicom šampanjca.

"Po svim pokazateljima, za prva tri mjeseca ove godine predviđam da će rast ekonomije također biti između 0,2 i 0,4 posto, što ipak u konačnici govori da je trebalo 2 do 3 godine da se riješimo 'kronikapitalizma', što je riječ koja povezuje partikularne interese vladajuće stranke, koja je u tom trenutku vladala, s poduzetništvom. Kada se riješite tog 'kronikapitalizma', sredite stvari i napravite čiste bilance, onda zapravo ekonomija može slobodno prodisati", ustvrdio je Hajdaš Dončić.

Ministar prometa istaknuo je da je umjereni optimist, ustvrdivši da je "ovo jedini put za Hrvatsku, težak, mukotrpan i ponekad neshvaćen". Ostavku Drage Prgometa nije želio komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo