'skratilo mu život' / Mladić u mrtvačnici krenuo oprati leš, a on ga izbezumljeno pogledao!

Image
Foto: Thinkstockphotos7Ilustracija
Image
Foto: Thinkstockphotos7Ilustracija

Mladić je u jednoj zagrebačkoj klinici primio leš i počeo pripremati tuš i rukavice kako bi ga oprao, kada mu se učinilo da se on počeo pomicati. Kada je pomaknuo pokrivač, doživio je pravi šok

27.2.2015.
16:41
Thinkstockphotos7Ilustracija
VOYO logo

Dvadesetogodišnji mladić koji u jednoj zagrebačkoj klinici pere leševe doživio je nešto što mu je, kako kaže, skratilo život, piše Kurir.

Naime, tijekom njegovog noćnog dežurstva u mrtvačnicu klinike je dovezen leš direktno iz operacijske sale. Riječ je bila o 80-godišnjoj gospođi koja je imala infarkt, ali joj je tijekom operacije stalo srce i proglašena je mrtvom.

Mladić je primio leš i počeo pripremati tuš i rukavice kada mu se učinilo da su joj se stopala, koja su ranije bila spojena, razmaknula. Sljedećeg trenutka je vidio kako joj se prsti na nogama pomiću, a kada je svukao pokrivač pogledale su ga nečije izbezumljene oči.

"Mislim da mi je to bio najstrašniji trenutak u životu. Gledate sve te horor filmove, ali ipak niste pripremljeni na ovako nešto. Mislim da sam se nakratko onesvijestio, jer kad sam došao sebi u sobi su bili i drugi tehničari, a starica je već odvezena nazad na reanimaciju", ispričao je mladić.

Ispostavilo se da je starici zaista nakratko srce stalo tijekom operacije, ali zapravo je upala u duboku komu iz koje se probudila nakon 10 sati u mrtvačnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo