karamarko o ostavci prgometa / 'Zamislite da pomoćnik kritizira trenera, a on dobiva sve utakmice'

Ostavku svog zamjenika komentirao je i sam predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko rekaviši kako je Prgomet ostavku podnio u samo jednoj rečenici

27.2.2015.
18:20
VOYO logo

Drugi čovjek HDZ-a, zamjenik predsjednika Drago Prgomet, podnio je ostavku i napustio glavnu oporbenu stranku. Ostavku je osobno uručio predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku, a potom i preko facebook stranice obznanio da odlazi zbog neslaganja s politikom vrha stranke koja, tvrdi, radiklano desnom retorikom potiče društvene podjele.

U HDZ-u za njega nemaju ružnih riječi, ali tvrde kako njegov odlazak neće nam nimalo naštetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavku svog zamjenika komentirao je i sam predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko rekaviši kako je Prgomet ostavku podnio u samo jednoj rečenici.

"Nikakve razloge nije naveo, jednu rečenicu mi je napisao. Ali razlozi su jasni svima, to već predugo traje. Naprosto se gospodin nije uklapao, niti se slagao s politikom HDZ-a. Mislim da je pronalazio neke trivijalne i, rekao bih, čak i neistinite razloge kada je argumentirao protiv te politike. Nije sudjelovao u radu Predsjedništva, nego nam je naprosto slao poruke preko medija, što mislim da nije prikladno", rekao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko je ponovio kako je bilo pritisaka iz stranke da se pokrenu stegovni postupci protiv Prgometa zbog njegovih istupa, no da on to nije htio.

 "Čak nisam stavio ni na zadnjem Predsjedništvu kao točku pod razno, nego sam rekao 'u redu, to je njegovo mišljenje, ajmo malo uživati u našim različitostima pa što bude'. Međutim, očito je kritizirati politiku stranke koja pobjeđuje zadnje tri godine malo neobično. Zamislite da pomoćnik glavnog trenera kritizira glavnog trenera, a ovaj dobiva sve utakmice. Malo čudno Osjetili smo svi da je očito došao momenat razlaza, on je to sam najbolje osjetio", rekao je predsjednik HDZ-a te svom zamjeniku poželio sreću u daljnjem radu i životu.

"Ono što mu mogu reći u svoje osobno ime, i u ime stranke, da mu doista želim uspjeha u daljnjoj profesionalnoj karijeri i u životu. Puno zdravlja i njemu i svima njegovima i neka ide svojim putem", rekao je Karamarko.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HDZ-a je poručio i kako je nepotrebno mistificirati oko daljnjih susreta njega i Prgometa te je rekao kako su njihovi susreti uvijek normalni.

"Pozdravimo se, potapšamo po leđima i idemo dalje. Tako će biti i sada kada ga negdje sretnem. Na međuljudskoj razini, naša komunikacija je dobra", zaključio je Karamarko.      

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo