odao mu počast / Nemcov htio otkriti umiješanost Rusije u Ukrajini?

Image
Foto: AP Images

Porošenko je odao počast Nemcovu, ubijenom u petak navečer u Moskvi i istaknuo da mu je taj žestoki kritičar ruskog predsjednika Vladimira Putina prije nekoliko tjedana rekao kako ima dokaze o ruskoj ulozi u Ukrajini i kako ih namjerava objaviti

28.2.2015.
19:15
AP Images
VOYO logo

Ukrajinski predsjednik Petro Porošenko izjavio je u subotu da je ruski oporbeni čelnik Boris Nemcov ubijen jer je planirao objaviti dokaze o ruskoj umješanosti u sukob u Ukrajini.

Porošenko je odao počast Nemcovu, ubijenom u petak navečer u Moskvi i istaknuo da mu je taj žestoki kritičar ruskog predsjednika Vladimira Putina prije nekoliko tjedana rekao kako ima dokaze o ruskoj ulozi u Ukrajini i kako ih namjerava objaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao je da će prezentirati uvjerljive dokaze o umiješanosti ruske vojske u Ukrajini. Nekoga je to jako zabrinulo... Oni su ga ubili", rekao je Porošenko tijekom posjete gradu Viniciji.

Ova ljepotica je jedina svjedokinja atentata na Borisa Nemcova

Više od 5600 ljudi poginulo je od pobune proruskih separatista na istoku Ukrajine u travnju prošle godine, do koje je došlo nakon svrgavanja proruskog predsjednika Viktora Janukoviča u Kijevu i ruskog pripojenja Krima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kijev i zapadni saveznici tvrde da pobunjenike financira i naoružava Moskva koja to niječe tvrdeći da teško naoružani borci koji na uniformama nemaju nikakva obilježja nisu ruski vojnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo