RADNI RUČAK U OTOČCU / Predsjednica se u Sloveniji susrela s Borutom Pahorom

Image
Foto: predsjednik.hr
Image
Foto: predsjednik.hr

Grabar-Kitarović i Pahor susreli su se na neformalnom radnom ručku u Otočcu na Krki, slijedom dogovora sa sastanka nakon inauguracijske svečanosti u Zagrebu

1.3.2015.
17:38
predsjednik.hr
VOYO logo

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović susrela se u nedjelju u Otočcu na Krki sa slovenskim predsjednikom BorutomPahorom i s njim razgovarala o nizu zajedničkih tema te suradnji u Europskoj uniji i NATO-u i u jugoistočnoj Europi, priopćio je ured predsjednice.

Grabar-Kitarović i Pahor susreli su se na neformalnom radnom ručku u Otočcu na Krki, slijedom dogovora sa sastanka nakon inauguracijske svečanosti u Zagrebu, navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na susretu je bilo riječi o "nizu zajedničkih tema u okviru hrvatsko–slovenskog prijateljstva te zajedničke suradnje unutar Europske unije i NATO –a" a "dodatni naglasak stavljen je na inicijative i suradnju na prostoru jugoistočne Europe", kaže priopćenje.

Pahor je izjavio nakon prvog susreta s Grabar-Kitarović na njezinoj inauguraciji da se nada kako će ubuduće dobro surađivati te da je važno da obje države budu spremne na rješavanje sporova na miran način u vezi graničnog prijepora koji je na arbitraži te pitanja prenesene štednje Ljubljanske banke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo