OTOK NIJE PREMALEN ZA NJIH DVOJICU / I Milanović i Karamarko danas dolaze na Rab: hoće li se susresti?

Image
Foto: Patrik Macek, Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Premijer će obići dovršeni sustav javne odvodnje grada Raba te završne radove na državnoj cesti D - 105 Lopar-Rab. S druge strane, Tomislav Karamarko će sudjelovati na predizbornom skupu HDZ-ove koalicije

3.3.2015.
6:59
Patrik Macek, Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Oči hrvatske političke javnosti danas će biti uprte u otok Rab. Naime, ovaj će kvarnerski otok u utorak posjetiti dvojica čelnika najjačih hrvatskih stranaka.

Iako bi za hrvatske građane možda bilo najbolje da sjednu i razgovaraju o stanju u Hrvatskoj, teško je vjerovati da će se ZoranMilanović i TomislavKaramarko sresti na Rabu. Satnica njihovih obveza kao da je napravljena da se - mimoiđu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer će nešto iza 11 sati u društvu ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine i zamjenika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zdenka Antešića obići dovršeni sustav javne odvodnje grada Raba. Potom će u podne u Donjoj Supetarskoj Dragi obići završne radove na državnoj cesti D - 105 Lopar-Rab.

S druge strane, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko će poslijepodne sudjelovati na predizbornom skupu koalicije Hrvatske demokratske zajednice, Rapskog pučkog sabora, Hrvatske seljačke stranke i Hrvatske stranke prava "Dr. Ante Starčević".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo